Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht op onze contactpagina!

Drive Hydro shield

De Drive Hydro waterafstotende folie is een folie welke je monteert op je windscherm van de scooter. De folie heeft een waterafstotende functie waardoor tijdens regen, je geen last hebt van slecht zicht.

Jazeker! De Drive Hydro shield werkt ook op een smoke windscherm. Doordat de Drive Hydro shield glashelder is valt het net zoals op een normaal windscherm niet op.

Van dichtbij zal je de randen kunnen zien van de Drive Hydro shield. Echter is dit niet storend. Van een afstand valt het niet op.

Door middel van een schaar kan de Drive Hydro shield in het gewenste formaat worden geknipt. De werking van het waterafstotende middel wordt hierdoor niet aangetast.

Een waterafstotende spray kan inderdaad worden vergeleken met de Drive Hydro shield. Echter is de Drive Hydro shield duurzamer. De werking van de Drive Hydro shield is 4x zo lang dan een sprayen het hoeft maar 1 keer aangebracht te worden!

Jazeker! De Drive Hydro shield is bijvoorbeeld ook geschikt voor autoramen, autospiegels en windschermen op de fiets.

Het is handig om voor beide kanten een Drive Hydro shield te monteren. Echter uit ervaring blijkt dat aan de binnenkant van het windscherm weinig druppels vallen op het windscherm.

Voor het beste resultaat is het verstandig om de randen van de Drive Hydro shield af en toe schoon te maken. Voor de rest is het van belang om geen schoonmaakmiddelen, polish, glasreiniger of chemicaliën te gebruiken om het windscherm schoon te maken. Hierdoor kan de werking van het waterafstotende middel worden aangetast.

Daarnaast adviseren wij om over uw windscherm, na het gebruik van jouw scooter, een scooter hoes te bevestigen. De scooterhoes zorgt ervoor dat jouw folie in de koude dagen niet bevroren raakt en de levensduur verlengd! De scooterhoes van Drive Hydro is HIER te bestellen.

Bij weinig regen kan het voorkomen dat de Drive Hydro shield niet volledig waterafstotend is. Voor het gewenste effect moet de Drive Hydro shield volledig nat zijn. Bijvoorbeeld bij miezer is het hele oppervlak niet nat. Wat je hiervoor kan doen is het volgende: Wrijf één keer over de Drive Hydro shield waardoor het hele oppervlak nat is. Je zal zien dat de Drive Hydro shield weer werkt.

Daarnaast kan de werking van jouw folie zijn aangetast door bevriezing. Hierdoor werkt de waterafstotende functie minder. Daarvoor adviseren wij om een scooter hoes aan te schaffen welke wij HIER verkopen. Daarnaast wordt er geadviseerd om uw scooter op een droge plek te stallen.

Werkt het niet? Neem contact met ons op!

Maak een doek of washand vochtig met warm water en wrijf het over uw windscherm en de shield. Wrijf vervolgens met een droge doek nog een keer over uw windscherm zodat het niet meer vochtig is. 

Aangeraden wordt om NIET met een krabber over uw windscherm te gaan!

Verzending en retourneren

Nee! Drive Hydro hanteert tijdens de actie periode GEEN verzendkosten. Deze zijn in Nederland gratis.

De levertijd is tussen 1 en 3 werkdagen (tussen maandag en vrijdag).

Tijdens feestdagen kan de levering iets langer duren vanwege de drukte bij PostNL.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te retourneren. Meer lees je hier.

Iedere bestelling krijgt van ons een verzendbevestiging met daarbij een persoonlijke Track & Trace code. Hierin is te zien wat de verzendstatus is van jouw pakket.

Contact

Gegevens

KVK: 80403875

© 2020, Drive Hydro